Децата на Варна рисуват за децата на бащите герои


Синдикалните дружества от град Варна на Синдиката на служителите в затворите в България(ССЗБ) и Синдикален алианс сигурност в МВР (САСМВР), с подкрепата на Общински детски комплекс Варна, Дирекции „Младежки дейности и спорт“ и „Образование“ към Община Варна и Регионален инспекторат по образование(РИО) Варна организират кампания за набиране на картинки, рисунки и картички на свободна тематика и техника.

БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА ИЛОЖБА-БАЗАР ще бъде открита на 14.01.2012год. от 16.00часа с БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ в ГРАНД МОЛ ВАРНА и ще продължи до 22.01.2012год,за откриването специално ще танцуват Брейк формация “Крейзи форс” и други. Събитието е подкрепено и от няколко детски градини и от Пета езикова гимназия – Варна.Събраните произведения ще бъдат продадени на благотворителен търг след Коледните и Новогодишни празници, като със средствата ще бъдат подкрепени децата и семействата на загиналите и инвалидизирани служители на МВР и Министерство на правосъдието от гр.Варна. Събирането на произведенията ще се извърши със съдействито на Общински детски комплекс – на улица „Петко Каравелов“ 3(сградата на ОДК).

Всеки съпричастен със инициативата може да дари картинка, рисунка или картичка на адреса на ОДК Варна или да се свърже със организаторите:

0892/232959 Анатоли Атанасов Председател СД ССЗБ Варна

0879/008582 Генади Димитров Председател СД 03 САСМВР{jcomments off}

Източник: dobruja.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.