СОТ DSC спечели Третия благотворителен турнир „С любов в памет на бащите герои” Варна 2012


 

    Снимка: Petel.bg

Отборът на СОТ DSC спечели третото издание на благотворителния турнир по футбол на малки врати в подкрепа на деца и семейства на загинали и инвалидизирани служители на МВР и Министерството на правосъдието . На финала СОТ надигра ВСУ „Черноризец Храбър“ в динамичен и интересен двубои на терена на ТУ. Трети остана отбора на Варненска митрополия, които в малкия финал спечелиха срещу ВНМВУ „Никола Вапцаров“.

В турнира участва и детският тим на „Черно море“. Малките таланти изиграха два демонстративни мача с кадрите на ОДК. И тази година участниците бяха удостоени с поощрителни грамоти и символични награди, а най – малките получиха книжки и рекламни тениски с надпис „С обич за децата в памет на бащите герои „. Специална награда получи бившият съдия Димитър Момиров, който бе избран за най-добър състезател.

С благотворителните инициативи Синдикат на служителите в затворите в България ще се опитва и за в бъдеще, да привлече вниманието на обществото, в подкрепа на децата на загинали и пострадали служители от системата на МВР и Министерството на правосъдието. {jcomments off}

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *