Полицаи и надзиратели пак на протест, готвят се за 7 ноември


Труд 31.10.10

Полицаи и надзиратели пак на протест, готвят се за 7 ноември

Вторият пореден неделен протест на полицаите и на служителите в затвора събра още по-малко протестиращи. Полицаите и надзирателите са не повече от 200 души, съобщи БГНЕС.

Протестиращи има от Благоевград, Златарево, Петрич, Кърджали, Мадан, Рудозем, Сандански, Смолян. Протестът е подкрепен от Българска офицерска легия „Раковски“.

Под звуците на гайда протестното шествие на служителите на МВР потегли към Министерски съвет. Протестиращите внесоха там писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов.

„Надявам се, че този път, това което сме поискали – да седнем на една маса, да почнем да си решаваме проблемите, да спрем да се заяждаме по медиите кой бил политик и кой има отношение към някакви глупости, ще прекъсне. Дано този път г-н Борисов най-сетне седне с нас на една маса и с г-н Цветанов и да разберем какво толкова ни тормози и да решим въпросите както се решават – професионално и мъжки, а не с политика“, каза пред протестиращите зам.-председателят на Управителния съвет на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Галентин Грозев. Той обясни, че ако през следващата седмица не е започнал диалогът с правителството, на 7 ноември протестиращите ще са в много по-разширен състав.

Източник:http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=659534

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *