Декларация до СФСМВР 25.11.2009


До УС
на С Ф С М В Р
Република България

ДЕКЛАРАЦИЯ

от Управителния съвет на ССЗБ

Уважаеми колеги,

Декларираме, че членовете на ССЗБ ще подкрепим исканията на синдикатите в МВР, като направим своеобразен протест на 12.12. 2009 г. Тъй като на същата дата сме насрочили Общо събрание на ССЗБ, което ще се проведе в гр. Пазарджик, имаме намерение от 9,00 ч. до 10,00 ч. на същата дата да протестираме пред сградата на ОД на МВР – гр. Пазарджик. Надяваме се, че ще получим подкрепа на Синдикално дружество на СФСМВР – гр. Пазарджик, като ги очакваме до нас.

Мнението ни е, че всички проблеми, засегнати в декларацията Ви, касаят и нас в пълна степен. Смятаме, че и ние сме ощетени при разпределяне на работното време и най-вече отчитането му, размера на допълнителното възнаграждение за специфични условия на труд, сумата за храна и т.н. Много от тези проблеми сме изпратили в писмен вид на министъра на правосъдието с молба за среща, но и до момента не сме получили покана за такава.

Осъзнавайки важността на проблемите и необходимостта от вземане на спешни мерки, ние заставаме до Вас, защото сме убедени, че заедно можем повече.

25.11.2009.г. УС на ССЗБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *