Годишно общо отчетно събрание на ССЗБ – 2015


На 21.02.2015 г., в Конферентната зала на хотел „Плиска“ в КК „ Златни пясъци „ – гр. Варна се проведе годишното отчетно събрание на ССЗБ. На събранието, от председателя на УС – Иван Петров, беше изнесен отчетен доклад за дейността на съюза през 2014 година. Доклада обхващаше всички значими мероприятия проведени през отчетната година по основните направления на дейност.

В доклада беше отчетено, че 2014 г. беше от най-трудните в дейността на съюза от създаването му. Събранието прие отчета за работата на УС през 2014 г., отчета на бюджета за 2014 г., както и доклада на Контролната комисия. Всички документи бяха приети единодушно от 122-та делегати. На форума делегатите на Общото събрание на Синдикат на служителите в затворите в България разгледаха и приеха предложения за промени в Устава на Сдружението, и промени на членовете на УС. Събранието протече в спокойна обстановка с позитивни изказвания и предложения за подобряване на бъдещата дейност. Обръщение към делегатите на конференцията направи члена на УС на най – голямата синдикална организация в МВР – СФСМВР, Генади Тенев.

В официалната част на конференцията, Росен Желязков – главен директор на ГД“ИН“ отговори на въпроси, зададени от делегати на конференцията.

Членове на УС на СИНДИКАТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, след приетите промени в Устава на годишното Общо отчетно събрание на Синдиката, на 22 февруари 2015г., в гр. Варна:{jcomments off}

Иван Петров
Христо Илков
Цветан Михайлов
Георги Стоянов
Валентин Мартинов
Иван Тошев
Радослав Мартинчев
Николай Тонев

Ясен Тодоров – новоизбран

 

 

 Още снимки-тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *