Годишно общо отчетно събрание на ССЗБ – 2014


 

На 08.02.2014 г., в гр. Пловдив се проведе годишното отчетно събрание на ССЗБ. На събранието от Председателя на УС Иван Петров беше изнесен отчетен доклад за дейността на съюза през 2013 година. Доклада обхващаше всички значими мероприятия проведени през отчетната година по основните направления на дейност.

В доклада беше отчетено, че 2013 г. беше най-успешната в дейността на съюза от създаването му. Събранието прие отчета за работата на УС през 2013 г., отчета на бюджета за 2013 г., както и доклада на Контролната комисия. Всички документи бяха приети единодушно от делегатите. На форума делегатите на Общото събрание на Синдикат на служителите в затворите в България разгледаха и приеха предложения за промени в Устава на Сдружението и увеличаване броя на членовете на УС. Събранието протече в спокойна обстановка с позитивни изказвания и предложения за подобряване на бъдещата дейност.Обръщение към делегатите на конференцията направи заместник – председателя на УС на най – голямата синдикална организация в МВР – СФСМВР, Борислав Мазнев.

В официалната част на конференцията, зам. министър Илия Ангелов и комисар Васко Бабаджонов – зам. – главен директор на ГД“ИН“ отговориха на въпроси, зададени от делегати на конференцията.{jcomments off}

Членове на УС на СИНДИКАТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ, след приетите промени в Устава на годишното Общо отчетно събрание на Синдиката, на 8 февруари 2014г., в гр. Пловдив:

Иван Петров
Христо Илков
Цветан Михайлов
Георги Стоянов
Валентин Мартинов
Иван Тошев
Радослав Мартинчев
Тодор Денев
Николай Тонев

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *