Участие във въвеждаща конференция по управление на стреса


© Снимка: Crimes.bg

На 06 февруари 2013 година, в Бест Уестърн Сити Хотел – гр.София, по покана на СФСМВР : Христо Илков, Цветан Михайлов и Тодор Денев от Синдикат на служителите в затворите в България, Нели Младенова – главен инспектор в сектор „Психологическа лаборатория” към отдел „Пенитенциарен център” при ГД“ИН“, Сергей Куртев – началник на група /психолог/ в затвора в гр. София и Заприн Пепелов – инспектор І-ва степен. /психолог/ в затвора в гр. Пазарджик, участваха във въвеждаща конференция посветена на политиките и инструментите за намаляване на професионалния стрес сред служителите в МВР, и идентифициране ролята на всички заинтересовани страни в този процес.{jcomments off}

Събитието организирано от Синдикална федерация на служителите в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР), бе първата стъпка по проект „Професионалният стрес: най-голямото предизвикателство за достойните условия на труд”, финансиран от Иновация Норвегия, в посока популяризиране на националните и международни политики за достойни условия на труд, целящ да се развие система за намаляване на професионалния стрес на работните места на полицаите.

Участие взеха представители на НПО и институции (Българския Червен кръстБългарски Лекарски Съюз, Министерство на образованието, младежта и науката, Програма „Глоб@лни библиотеки – България“, Българския център за нестопанско право, МВР и др.), психолози, полицаи, пожарникари, спасители, лектори, с различна степен на опит и ресурси в областта на трудовия стрес, и интерес към превенцията и ограничаването му.

Вижте снимки от събитието в галерията във Facebook страницата на СФСМВР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *