УВЕЛИЧАВАТ СЕ ОТБОРИТЕ В ТУРНИРА В ПОМОЩ НА ЗАГИНАЛИ ПОЛИЦАИ


На 09 и 10.07.2011год. за времето от 08.30ч до 14.30ч., ще се проведе втори открит благотворителен турнир по мини футбол, за набиране на средства за деца и семейства на загинали и инвалидизирани служители от двете ведомства, който ще се проведе на Общински игрища до “Технически университет” гр.Варна.

На турнира ще присъстват заявилите участие отбори, гости и представители на регионални и национални медии: Община Варна, Филбо, Минерална вода „Девин”, ”Пепси”, Варненска и Великопреславска митрополия, Медицински и Технически университети, СОД”Варна” АД, СОД”DSC”, СОД”Телепол”, Специализирани Полицеиски Сили при ОДМВР Варна, СФСМВР гр.Варна и гр.София, ССЗБ гр.Варна, гр.Бургас и гр.Сливен, ”ВиК”, ”Елдоминвест” гр.Варна, верига магазини „Пикадили”, бар и грил “Хепи”, “Солвей Соди” Девня и други.

За настроението на гостите с програми ще се погрижат децата от Общински детски комплекс Варна, Дирекция „Младежки дейности и спорт” и Фондация „Надежда”.

Официални медийни партньори на кампанията са в. „Народно Дело” и медийна група „Черно Море”.

Ще бъдем благодарнни да подкрепите инициативата ни.Нека ВСЕКИ, който се чувства съпричастен към инициативата да се свърже с организаторите на е-маил: sszb_varna@abv.bg.

Дарителската сметка е BG 86FINV91501214978189 – Първа инвестиционна банка / FI Bank / клон Пловдив. 

ПОДКРЕПЕТЕ НИ – ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ !{jcomments off}

Още по темата: http://petel.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *