Съобщение


Уважаеми колеги,
На свое заседание днес, 29 юли 2014г. в гр. Пловдив, УС на Синдиката на служителите в затворите в България взе решение да обяви от 04 август 2014 г., символичен и безсрочен протест с трикольорни ленти (като символ на съюз) на униформите и реверите на служители от цялата страна.{jcomments off}

Във връзка с решение на Управителния съвет от 21 май 2014 г. и във връзка с обявената позиция по всички проблеми от страна на Синдиката на служителите в затворите в България на проведената на 22 май 2014 г. в БТА пресконференция, централното ръководство взе решение за провеждане на национален протест на 01 септември 2014г. пред Министерството на правосъдието .

Уважаеми колеги, съвестта и чувството ни за справедливост, което винаги ни е движело в нашия, професионален и обществен живот ни принуждават да предприемем тези действия, с които да изразим нашето безпокойство, спрямо гибелната за системата политика в последните две десетилетия и нейния съсипателен ефект над служителите на затвори в България, като израз на дълбокото ни убеждение, че истината трябва винаги да е водеща.

Партийна политика и партийни пристрастия при нас няма !

Няма невъзможни неща ! Това е тест за нас – какви сме и какво искаме и можем заедно в този труден за НАС и страната момент !!!

УС на ССЗБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *