СФСМВР Ви подкрепя !


 

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

           С настоящото писмо Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/ декларира своята подкрепа и солидарност към справедливите искания на всички служители в ГД „Изпълнение на наказанията”, членове на ССЗБ.

Неприемливо е във времена, в които официалната политика на Европейския съюз определя  хората като най-голямата ценност и основен ресурс в развитието на всяка една страна, да бъдат нарушавани основни трудови и граждански права.

СФСМВР подкрепя Вашата благородна кауза за борба за достойни условия на труд, тъй като вярваме, че основният продукт от работата на всеки един човек трябва да допринася за развитието на общностите и семействата.

Ние Ви подкрепяме и защото Вашите искания са в пълно съответствие със стратегическите цели на Международната организация на труда, една от които е гарантиране на правата на работното място и получаване на признание и уважение за правата на всички служители.

 Ние смятаме, че е изключително несправедливо правата на задържаните да бъдат поставяни пред правата на хората, които пазят обществото от тях.

 СФСМВР винаги е държала на честта и достойнството на  служителите в МВР и определя ситуацията на служителите в затворите в България като дискриминационна, неморална и несправедлива.  

Вярваме, че благодарение на широката обществена подкрепа и синдикална солидарност Вашите искания ще бъдат удовлетворени и искаме да Ви кажем: {jcomments off}

 

СФСМВР Ви подкрепя !

 

УС на СФСМВР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *