От създаването си през 2009-та година, Синдикат на служителите в затворите в България е пример за подражание с последователността си и темпото си на развитие.

Ние не търсим печалба, ние търсим облекчения, които да са в полза на членовете.

Познавайки добре проблемите и потребностите на своите членове, като синдикална организация планираме и осъществяваме действия, които да водят до подобряване качеството им на живот в т.ч. посредством сътрудничество с търговски партньори. Ние се стремим към предоставяне на оферти с преференциален режим, които включват предложения: студиа за красота, ресторанти, клубове, застраховки, зали за спорт,  екстремни занимания, търговски обекти, обекти за отдих и забавление и др.

ССЗБ предлага на фирмите възможности за сътрудничество :

Като нестопанска организация, най – силната ни страна е осигурения приток на клиенти.

Преференции за членовете на Синдиката

Ако фирмата Ви предостави търговски отстъпки за членовете на Синдиката, Вие ще имате възможност да рекламирате дейността и продуктите си чрез рекламни банери на централните места в нашата интернет страница. Фирмата Ви ще стане дългосрочен партньор на клуба, което Ви гарантира допълнителни възможности за реклама.
(Опциите, които ще Ви предложим, зависят от процента на отстъпката и от параметрите на договора, който фирмата и синдиката ще сключат.)

Спонсориране на мероприятия

Ако спонсорирате мероприятие , организирано от нас, Вие ще получите възможност да рекламирате Вашата дейност чрез присъствие върху печатните материали (плакати, флаери, стикери на участниците); да поставите Вашите транспаранти на места, попадащи в полезрението на медиите, отразяващи събитието; да представите Вашите продукти пред широка аудитория чрез презентации, както и други възможности.
(Опциите, които ще Ви предложим, зависят от нивото на спонсорство, което ще изберете, както и от особеностите на мероприятието.)

• Ако проявявате интерес или желаете да получите повече информация, свържете се ръководството на Синдиката на иммейл: sszb@abv.bg