ССЗБ провежда срещи с политическите партии


Синдикат на служителите в затворите в България започна серия от разговори с представители на партии и коалиции, съгласно взето решение на проведено заседание на УС.
На срещи с представители на Синдикат на служителите в затворите в България (ССЗБ) и на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) в София и Варна през изминалата седмица, ръководствата на ВМРО – Българско национално движение, ПП „Има такъв народ“ и ПП „Български възход“ бяха запознати накратко с проблемите на служителите в Сектор „Сигурност“ и в частност на работещите в ГД“Изпълнение на наказанията“ и ГД“Охрана“.
Срещите са в резултат на публично обявената и изпратена до партийните централи покана от двете синдикални организации. Разговоруте се явяват нов похват за въздействие, убеждаване и подпомагане на политическите организации в открояване на най-сериозните проблеми, като в рамките на предизборната кампания ССЗБ и СФСМВР заявят своите виждания и очаквания за тяхното решаване, и се запознаят в същото време с програмите и намеренията на политическите сили за реформи в областта на сектора за сигурност.
Следващи разговори са насрочени за днес с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.
УС на ССЗБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *