ОБРЪЩЕНИЕ НА УС НА ССЗБ


                                     Синдикат  на  Служителите в  Затворите в  България

                       TRADE UNION OF EMPLOYEES IN PRISONS  IN BULGARIA

    

                                            ОБРЪЩЕНИЕ НА УС НА ССЗБ

Уважаеми колеги , членове на ССЗБ , по повод зачестилите напоследък сигнали до УС на Сдружението и председателите на СД свързани с проблеми на служители от различен характер и по различни поводи , се обръщаме към Вас с молба да оцените водената от нас последователна и конструктивна политика за постигане целите на организацията и решението ни , като управително тяло да поставяме пред политическото и професионално ръководство въпросите засягащи работещите в българските затвори , арести и пробационни служби на приоритетен принцип.

УС на ССЗБ ще положи усилия и ще разработи  собствена програма чрез която ще можете подробно да се запознаете с визията ни за развитие на СО , за подобряване ефективността на местните структури и проблемите разрешаването на които ще бъдат основна наша цел подредени по важност.

Вече Ви уведомихме за създаването на Съвет за социално партньорство към МП и заявената готовност от страна на професионалното ръководство да се премине към конкретно обсъждане и разрешаване на проблемите на служителите.Това е факт , който разчитаме , като сигнал , че ще започне реален и ефективен диалог и МП и ГД”ИН” приемат ССЗБ за равноправен и пълноценен партньор.

За ползотворната ни работа с други организации и  медиии ще се убедите след реализиране в близко бъдеще на съвместните ни проекти.

За пореден път споделяме с Вас разбирането си , че СО сме всички ние и ще постигнем резултата , който желаем тогава , когато всеки осъзнае това и поеме своята отговорност.В тази връзка желаем да ни информирате за вашите мнения и предложения свързани с работата на ССЗБ и подавате сигнали относно проблеми от трудово-правен характер  до УС и председателите на СД. 

Декларираме готовността си да защитаваме всеки един член на СО , който е лоялен към представляваната от нас структура и съвестно и отговорно изпълнява своите задължения като служител на МП.  Настоящото обръщение приемете , като израз на поетия от нас ангажимент да бъдете добре информирани , да има прозрачност в управлението на Синдикат на служителите в затворите в България и той да се изгражда и развива на демократични принципи.

Желаем Ви Успех !

13.07.2010г.                                                                                                                              УС на ССЗБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *