Надзирателите от следствения арест в Кърджали станаха членове на ССЗБ


Днес, 10 април 2013г., Иван Петров и Хр.Илков – председател и заместник председател на УС на ССЗБ, се срещнаха със служителите от следствения арест в гр.Кърджали.На срещата домакините се обявиха в подкрепа на целите на Синдикат на служителите в затворите в България и от днес са пълноправни членове на сдружението.{jcomments off}

„С известен оптимизъм може да кажем, че след всички наши действия, настоявания и алармиране, твърдите ни позиции са оказали влияние и има надежда поетапно проблемите ни да започнат да се решават.Отчитаме увеличение на членовете. Това има и отрицателен аспект – ангажиращо е и показва, че затрудненията са повсеместни“, сподели на срещата Иван Петров.

Представителите на Синдиката бяха приети и проведоха опознавателен разговор последователно, и с началниците на ОС“ИН“ и Сектор „Арести” – гр. Кърджали – г-н Бисер Милев и г-н Георги Калайджиев, които бяха запознати с позициите на Синдиката по различни въпроси. От своя страна те изразиха подкрепа за дейността на ССЗБ и готовност за диалог за решаване на проблемите на служителите в подразделението на ГДИН в областния град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *