Към предприемачите и хората от бизнеса: Сдружение „Синдикат на служителите в затворите в България“ обявява, че всички фирми и търговски дружества, желаещи да предоставят услугите си преференциално и с отстъпка, ексклузивно за официалните членове на ССЗБ в страната, могат да се свържат с нас на имейл: sszb@abv.bg.

Познавайки добре проблемите и потребностите на своите членове, като Синдикална организация планираме и осъществяваме действия, които да водят до подобряване качеството им на живот посредством сътрудничество с търговски партньори. Ние се стремим към предоставяне на оферти с преференциален режим, които включват предложения: магазини, заведения, фирми в сферата на услугите и всички предприемачи, желаещи да предоставят своите продукти и услуги с намаление сред аудиторията от официалните членове на Сдружение „Синдикат на служителите в затворите в България“.

Ние не търсим печалба, ние търсим облекчения, които да са в полза на синдикалните ни членове.
В тази връзка искаме да Ви предложим сътрудничество с нашата организация – от Ваша страна Вие да правите отстъпки (в размер по Ваша преценка) за нашите членове (на услуги и продукти, които Вие ще определите), а ние от наша страна ще насочваме нашите членове към Вас и ще Ви предоставим рекламно каре на нашия сайт.
Ние ценим всяка оферта. Ще предоставим на нашите членове Вашите разнообразни предложения.
Свържете се с Наш представител за повече подробности и детайли за включване в партньорската ни мрежа в страната.