Декларация ССЗБ 24.04.2010


Синдикат  на  Служителите в  Затворите в  България

TRADE UNION OF EMPLOYEES IN PRISONS  IN BULGARIA

 ДЕКЛАРАЦИЯ

ССЗБ декларира, че не приема каквито и да било действия, целящи уронване престижа на сдружението. Всякакви квалификации и злонамерени коментари на ръководители от териториалните служби на ГДИН относно  представители на местни структури на ССЗБ и техни действия, целящи манипулиране членовете на синдикалната организация, за каквито сигнали получаваме от някои дружества, считаме за неразбиране същността на синдикалната дейност и откровен опит да се принизи значението и.

Няма да позволим оказване на какъвто и да било неоснователен натиск над членове на сдружението, както и използване на синдиката, за разрешаване на  вътрешни конфликти. Това, освен всичко друго, тълкуваме като вмешателство в работата на ССЗБ и за в бъдеще ще предприемаме нужните действия  за защита на всеки наш член, като в същото време  уведомяваме надлежно за подобни прояви МП и институциите, които преценим в рамките на ЕС.

Нашите действия до тук , за постигане целите на организацията са законосъобразни и породени единствено от  желание за разрешаване на тежките проблеми, пред  които са изправени служителите в системата на ГДИН и очакваме това да се случва в дух на партньорство!                                                                                                                  

24.04.2010г.                               УС на ССЗБ                         Председатели на СД   


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *