Действия на ССЗБ

УС на ССЗБ ще проведе първото си редовно заседание за 2013 г., от 12.00 часа, на 14 Февруари 2013 год.   /четвъртък/, в заседателната зала на ОС"ИН" – Пловдив.

В програмата на УС влиза разглеждането на правни въпроси засягащи правния интерес на служителите в ГД"ИН" и ГД"Охрана", както и приемането на решения за конкретни дейности с юридико - технически способи в тази връзка.

 

 

Уважаеми колеги, 

По повод професионалния празник на служителите в ГД"ИН" - 29 януари, Синдикатът на служителите в затворите в България Ви пожелава здраве, упоритост и професионализъм при упражняване на високо отговорната ни дейност в услуга на обществото.

 
Действия на ССЗБ

Снимка БНТ

От Синдиката на служителите в затворите в България се обявиха срещу инструкция, с която се налага абсолютна забрана на постовите надзиратели в следствените арести, да сядат по време на полаганите от тях 12 и 24 часови смени. Заместник - министъра на правосъдието да вземе отношение по проблема, поиска Иван Петров – председател на УС на Синдиката.

 
Действия на ССЗБ

На 18 октомври 2012 год. председателя на ССЗБ Иван Петров, посети гр.Смолян и се срещна със синдикални членове, и служители от структурите на ГД"ИН" в града. Той запозна присъстващите с дейността на сдружението и с мерките, които се предприемат за решаване на социалните и професионални проблеми на служителите.

 
Действия на ССЗБ

 

Синдикат на служителите в затворите в България изразява одобрение и подкрепа за БОЛ „Раковски” , решението и за провеждане на Национално патриотично шествие под надслов „ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ” и справедливите социални искания на служителите в Министерство на отбраната на Република България.

 
Още статии...