Действия на ССЗБ

На основание чл.25 ал.5 от Устава на ССЗБ и чл.32 ал.1 от ЗЮЛНЦ, Иван Петров - председател на УС на Синдиката на служителите в затворите в България, свиква Извънредно разширено заседание на Управителния съвет с участието на председателите на Синдикални дружества (задължително присъствие), от 12.00 часа, на 21.05.2014 год. /сряда /, в Конферентната зала на хотел " Родопи " гр.Пловдив, бул. "Кукленско шосе" № 12 , при следния дневен ред:

 

                                                                                             До  Иван Михалев

                                                                                             гл.редактор на в-к  „Труд”

 

                               Уважаеми    г-н Михалев,

 

Пишем Ви относно публикация в електронното издание на вестник „Труд” от 09 май 2014 г. с автор Анна Заркова и заглавие „Къде гледат надзирателите”.

 
Действия на ССЗБ

  

ДО ПЕЧАТНИТЕ И ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ

В Р.БЪЛГАРИЯ

 

КОПИЕ: ДО ПРЕСЦЕНТЪРА

НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО

 

 
Действия на ССЗБ

На основание чл.25 ал.5 от Устава на ССЗБ и чл.32 ал.1 от ЗЮЛНЦ, Иван Петров - председател на УС на Синдиката на служителите в затворите в България, свиква Извънредно закрито заседание на Управителния съвет (задължително присъствие), от 12.00 часа, на 09.05.2014 год. /петък /, в заседателната зала на ОС"ИН"Сектор "Пробация" гр.Пловдив, при следния дневен ред:

 
Действия на ССЗБ

Синдикатът на служителите в затворите в България (ССЗБ) е в готовност да обяви официална безрезервна подкрепа на Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи (СФСМВР), да участва солидарно в съвместни инициативи и протестни действия, срещу, бездействието относно отлаганото приемане на промените в Закона за МВР (ЗМВР), както и опитите да се възобнови отново темата, свързана с прокарването на предложения засягащи и ограничаващи социалните права на служителите в Сектор "Сигурност".

 
Още статии...