В медийте

Синдикалните дружества от град Варна на Синдиката на служителите в затворите в България(ССЗБ) и Синдикален алианс сигурност в МВР (САСМВР), с подкрепата на Общински детски комплекс Варна, Дирекции „Младежки дейности и спорт“ и „Образование“ към Община Варна и Регионален инспекторат по образование(РИО) Варна организират кампания за набиране на картинки, рисунки и картички на свободна тематика и техника.

 
В медийте
На първа опознавателна среща, по своя инициатива новият правосъден министър Диана Ковачева се срещна с представители на УС на Синдикат на служителите в затворите в България.

На срещата в заседателната зала на министерството присъства и главния директор на ГД "Изпълнение на наказанията" Митко Димитров, експерти от Министерство на правосъдието и ГД"ИН".

 
В медийте

Четири съдебни иска са заведени срещу Главната дирекция "Изпълнение на наказанията" (ГДИН) към  Министерството на правосъдието от надзиратели в затвора в Бобов дол. Това съобщиха за „Новинар” от Синдиката на служителите в затворите в България. Делата се водят за неизплатени суми за положен извънреден труд.

 
В медийте

За първи път надзирател успя да осъди главната дирекция "Изпълнение на наказанията" (ГДИН) към правосъдното министерство за това, че не му е изплащан извънредният труд, съобщиха във вторник от Синдиката на служителите в затворите в България.

 

 
В медийте
Делото се явява първото спечелено, против Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" при Министъра на правосъдието, по предявени искове от членове на Синдикат на служителите в затворите в България за заплащане на суми представляващи възнаграждение за положен извънреден труд.
 
Още статии...
Вход