Синдикатът на служителите в затворите в България получи днес писмо, с което Красимира Филипова, зам.-министър на правосъдието поздравява членовете на сдружението и всички служители, по случай професионалния празник на ГД "Изпълнение на наказанията" - 29 януари:
 
Новини

Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2017 г. прие правителството в оставка, като изтеглена точка първа от дневния ред на правителствено заседание, проведено на 18 Януари 2017 г. С постановлението се предоставят допълнително 10 млн.лв. на Министерството на правосъдието за нуждите на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и за Главна дирекция "Охрана". На гласуването в залата присъстваха и представители на Синдиката на служителите в затворите в България.

 
Новини

Свиквам заседание на УС на Сдружение с нестопанска цел „Синдикат на служителите в затворите в България“ за обсъждане на текущи въпроси, на 22 декември 2016 год. /четвъртък/, от 12.00 часа в гр. Пловдив, в заседателната зала на ОС"ИН" - Областна пробационна служба, бул. " Македония " № 21А.

Хр. Илков - Председател на УС    

 
Новини

На 1.11.2016г. в Министерството на правосъдието, Министър Екатерина Захариева прие представителите на Синдикат на служителите в затворите в България, за разговор по поставените от синдиката въпроси в изпратено предварително писмо, с искане да се дискутират Бюджет 2017 и възможностите за увеличение на трудовите възнаграждения в системата на затворите.

 
Новини

На 11 октомври 2016г. в сградата на ГД "Изпълнение на наказанията", Управителният съвет на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ) проведе двучасова официална среща с ръководството на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията".

 
Още статии...