ДО                                                    

                                                     МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО
                                                     Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
 
                                                               

      УВАЖАЕМА Г-ЖО МИНИСТЪР,

      На 12 февруари 2018 г в Министерство на финансите се проведе среща с министъра на финансите г-н Владислав Горанов.

На срещата министъра на финансите, министъра на правосъдието и синдикатите взаимно се информирахме по поставени предварително въпроси по изпълнението на исканията на синдикалните организации за изравняване на трудовите възнаграждения на служителите на ГД „Изпълнение на наказанията“ и ГД „Охрана“.

 
Новини

 

Синдикат на служителите в затворите в България (ССЗБ) изпрати официално писмо до министър – председателя Бойко Борисов с апел за реакция и предприемане на действия за изравняване на заплащането, на служителите, на ГД „Изпълнение на наказанията“ и ГД „Охрана“ с това на служителите на МВР.
Копие от него е изпратено и на вицепремиера по обществения ред и сигурност Красимир Каракачанов, и до министъра на правосъдието Цецка Цачева.

Ето целия текст на писмото:

 
Новини

Синдикат на служителите в затворите в България пpaти поредното пиcмo дo ГД "Изпълнение на наказанията" c пет въпpoca пo Зaĸoнa зa дocтъп дo oбщecтвeнa инфopмaция /ЗДOИ/. Cтaвa дyмa зa хилядите съдебни дела, вредите, загубите и други неблагоприятни последици от поведението на длъжностни лица, повдигащи въпроси относно виновността и отговорността за нанесените щети на бюджета.

 
Новини

Във връзка с исканията на служителите на затворите и служителите към Главна дирекция „Охрана” при Министерство на правосъдието за конструктивен диалог с компетентните държавни институции относно условията на труд, при които изпълняват своите професионални задължения, Управителния съвет на Асоциация на прокурорите в България изразява безпокойство относно нормалното функциониране на пенитенциарната система в България.

 
Новини

 
 
ОТВОРЕНО ПИСМО
от СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  
     Съюзът на съдиите в България, като професионална организация, защитаваща професионалните, интелектуални, социални и материални интереси на българските съдии, изразява своята съпричастност към справедливите социални искания на Синдиката на служителите в затворите и Синдикат „Охрана“.
 
Още статии...