Действия на ССЗБ

 

Снимка: Булфото

Синдикат на служителите в затворите в България, изцяло споделя призива на СФСМВР до гражданите на РБ и служителите на МВР, от днес, 18 февруари, 2013 год., за запазване на спокойствие с цел стабилизиране на обстановката и недопускане нарушаване на гражданския мир в страната.

 
Действия на ССЗБ

УС на ССЗБ ще проведе първото си редовно заседание за 2013 г., от 12.00 часа, на 14 Февруари 2013 год.   /четвъртък/, в заседателната зала на ОС"ИН" – Пловдив.

В програмата на УС влиза разглеждането на правни въпроси засягащи правния интерес на служителите в ГД"ИН" и ГД"Охрана", както и приемането на решения за конкретни дейности с юридико - технически способи в тази връзка.

 

 

Уважаеми колеги, 

По повод професионалния празник на служителите в ГД"ИН" - 29 януари, Синдикатът на служителите в затворите в България Ви пожелава здраве, упоритост и професионализъм при упражняване на високо отговорната ни дейност в услуга на обществото.

 
Действия на ССЗБ

Снимка БНТ

От Синдиката на служителите в затворите в България се обявиха срещу инструкция, с която се налага абсолютна забрана на постовите надзиратели в следствените арести, да сядат по време на полаганите от тях 12 и 24 часови смени. Заместник - министъра на правосъдието да вземе отношение по проблема, поиска Иван Петров – председател на УС на Синдиката.

 
Действия на ССЗБ

На 18 октомври 2012 год. председателя на ССЗБ Иван Петров, посети гр.Смолян и се срещна със синдикални членове, и служители от структурите на ГД"ИН" в града. Той запозна присъстващите с дейността на сдружението и с мерките, които се предприемат за решаване на социалните и професионални проблеми на служителите.

 
Още статии...