Новини

На 21.02.2015 г., в Конферентната зала на хотел „Плиска“ в КК „ Златни пясъци „ - гр. Варна се проведе годишното отчетно събрание на ССЗБ. На събранието, от председателя на УС - Иван Петров, беше изнесен отчетен доклад за дейността на съюза през 2014 година. Доклада обхващаше всички значими мероприятия проведени през отчетната година по основните направления на дейност.

 
Новини

Вчера 16.02.2015г. служители от ОД "Охрана" - гр.София, учредиха първото синдикално дружество на Синдикат на служителите в затворите в България в структурите на ГД "Охрана". Учредителите ясно заявиха, че в днешните постоянно променящи се времена, единствената гаранция за защита на правата на служителите в Министерството на правосъдието е тяхното обединение. Очаква се още през идния месец служители от останалите областни звена на ГД "Охрана" да последват техният достоен пример.

Добре дошли, колеги!

 
 
Новини

  Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Вчера, 27.01.2015 г., на работната среща, която се проведе по искане на министъра на правосъдието Христо Иванов, Заместник-министърът на правосъдието Андрей Янкулов и Главния директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН) се срещнаха с УС на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ).

 
Новини

Министър Христо Иванов и заместник-министрите на правосъдието Андрей Янкулов и Петко Петков ще проведат разговори с ръководството на Синдиката на служителите в затворите в България във връзка с представяне на план за административни, финансови и организационни мерки за оптимизиране на дейността и разходите в Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН) и Главна дирекция „Охрана“ (ГДО). Срещата ще бъде в столицата, на 27 януари (вторник) от 11.00 ч. в заседателната зала на Министерството на правосъдието.

 
Още статии...