Новини

На 21 декември 2017г. правосъдният министър Цецка Цачева разговаря с представители на Синдикат на служителите в затворите в България.

В срещата участваха от Синдиката на служителите в затворите в България /ССЗБ/, Синдикат "Охрана" и главните директори на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" /ГДИН/ Свилен Цветанов и на Главна дирекция "Охрана" /ГДО/ Георги Жеков. На разговорите присъстваха още ресорният заместник-министър на правосъдието проф. Николай Проданов и главният секретар на ведомството Стоян Стоянов.

 
Новини

Към месец декември 2017 г. неизползвания от служителите на ГД „ИН“ отпуск, натрупан през годините е 192 550 дни.
Това показват данните на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ предоставени на Синдикат на служителите в затворите в България (ССЗБ) по реда на Закона за достъп до обществена информация (ЗДОИ).

 
Новини

 

В деловодството на МП беше подадено писмо от председателя на УС на ССЗБ Христо Илков, с искане за среща с министъра на правосъдието по повод на проблемите изтъкнати неведнъж от Синдикат на служителите в затворите в България. Ето го и текста на самото писмо:

 
Новини

 

Няма удовлетворителен резултат от втората среща по Бюджет’2018 между представителите на Синдикат на служителите в затворите в България и Министерството на правосъдието.

 
Новини

 
Днес, 02.10.2017 г., ВПД  главен директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН) - Свилен Цветанов се срещна с представители на УС на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ).
 
Още статии...