Действия на ССЗБ

Синдикат на служителите в затворите в България (ССЗБ) и Синдикален алианс сигурност в МВР (САСМВР) организират благотворителен базар за събиране на средства за децата на загиналите и инвалидизирани при и по повод изпълнение на служебните си задължения, наши колеги и приятели.

Кампанията, която ще се проведе в Гранд Мол Варна в периода 14.01-22.01.2012год. е под надслов “Децата на Варна рисуват за децата на бащите герои” и в нея деца и младежи от Варненските детски градини, училища и университети ще предоставят изработените от тях рисунки, картинки и картички.

Самият базар ще бъде открит на 14.01.2012год. в 16.00 часа с концерт, с участието на групи , брейк –формация и много други.


Към момента инициативата е подкрепена от Дирекции “Образование”, “Младежки дейности и спорт” и Общински детски комплекс към Община Варна, Регионален инспекторат по образование –гр.Варна, Гранд Мол Варна, представители на медиите и редица други структури и организации.


Със събраните средства ние ще подкрепим нуждаещи се деца, така, както го направихме на проведеният през месец юли тази година Втори благотворителен турнир по футбол на малки вратички, в който събрахме десет хиляди лева.


Ще Ви бъдем благодарни да подкрепите благотворителната ни инициатива !


За контакти и повече информация:

 тел.: 0892232959 - Председател СД ССЗБ Варна Анатоли Атанасов
        0879008582 - Председател СД САСМВР Варна Генади Димитров

 
Вход