Новини

На 09.12.2011год. завърши кампанията за събирането на средства за деца и младежи от социалните домове в гр.Варна.Събитието бе организирано от Синдикалните дружества на Синдикат на служителите в затворите в България - гр.Варна, Синдикален Алианс Сигурност в МВР – гр.Варна и Дирекция „Младежки дейности и спорт“ към Община Варна.

Дарителска кампания

Дарителска кампания

Дрешки, играчки, обувки и книжки събраха от Окръжен Следствен Отдел гр.Варна, служители на Областна Служба „Изпълнение на наказанията “ гр.Варна, членове на СД Синдикален Алианс Сигурност в МВР, Куклен театър Варна, Спортни имоти, Дирекция „Младежки дейности и спорт“, служители на застрахователният брокер Ес-Ди -Ай Груп, граждани и други организации. Събраното ще бъде раздадено на децата и младежите в дните преди Коледните и Новогодишни празници.

От двете Синдикални дружества ще подкрепят и децата на загиналите и инвалидизирани свои колеги, като ще организират благотворителен търг. На него деца от Варненските детски училища и градини ще предоставят свои рисунки, картинки и картички на свободна тематика. Инициативата е под наслов „Децата на Варна, рисуват за децата на бащите герои“. В подкрепа на мероприятието съдействие ще окажат от Общински Детски Комплекс и Дирекция „Образование“ към Община Варна, Регионален инспекторат по образованието - гр.Варна, младежки неправителствени организации. Събирането на рисунките ще се извърши на адрес ул.“Петко Каравелов “ 5 -сградата на общински детски комплекс до 23-ти декември или чрез посочените от организаторите телефони:

Анатоли Атанасов 0892232959
Генади Димитров 0879008582.

Благотворителният търг ще се проведе след Новогодишните празници.