Новини

Организаторите на благотворителния турнир по минифутбол, който ще подпомага деца на загинали служители на закона, обявиха дарителската сметка - Първа инвестиционна банка IBAN BG86FINB91501214978189. Инициативата е на Синдикална федерация на служителите на МВР – гр.Варна, и Синдиката на служителите в затворите в България – гр.Варна. Надпреварата ще се проведе на 9 и 10 юли на игрището на Техническия университет, което бе отпуснато за безвъзмездно ползване от община Варна.

За участие са поканени много фирми и предприятия, като всеки желаещ може да си направи отбор. Таксата за тим е 100 лева, които ще влязат в дарителската сметка. Отделно всички желаещи могат да направят дарения за каузата по своя преценка. На този етап участие са потвърдили два отбора на Техническия университет – преподаватели и студенти, Медицинският университет, служители на СОД - Варна, СОД-DSC, футболни ветерани, служители от Главна дирекция „Изпълнения на наказанията“ от Сливен, Бургас, Варна и други градове, отбор на МВР, а се очаква отговор на Варненската митрополия.
Организаторите бяха подкрепени от комисар Димитър Димитров, директор на ОД на МВР, и от Борис Гинчев – началник на областната служба по изпълнения на наказанията. За настроението на хората пък грижата поемат от Общинския детски комплекс - Варна, и фондация „Хоуп“.Медийни партньори са вестник „Народно дело“, www.petel.bg и Тв „Черно море“. Записванията на отборите стават до 30 юни на имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.    

 
Вход