Новини

За втора поредна година във Варна ще се проведе турнир по минифутбол, който ще е благотворителен и ще подпомага деца на загинали служители на закона. Инициативата е на Синдикална федерация на служителите на МВР – гр. Варна и Синдиката на служителите в затворите в България - гр.Варна. Надпреварата ще се проведе на 9 и 10 юли на игрището на Техническия университет, което бе отпуснато за безвъзмездно ползване от община Варна. За участие са поканени много фирми и предприятия, като всеки желаещ може да си направи отбор. Таксата за тим е 100 лева, които ще влязат в дарителската сметка. Отделно всички желаещи могат да направят дарения за каузата по своя преценка.
На този етап участие са потвърдили два отбора на Техническия университет – преподаватели и студенти, Медицинския университет, служители на СОД-Варна, СОД-DSC, футболни ветерани, служители от Главна дирекция изпълнения на наказанията от Сливен, Бургас, Варна и други градове, отбор на МВР и други.
Организаторите са изключително благодарни и на Техническия университет, минерална вода "Девин", които са приели присърце благотворителната кауза и помагат за организацията. Медийни партньори са вестник "Народно дело", www.petel.bg и ТВ "Черно море".
Записванията на отборите стават до 30 юни на е-мейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
Всеки може да се включи в тази благородна кампания като дари средства в набирателната сметка на ССЗБ:

Първа ивестиционна банка
IBAN: BG86FINB91501214978189


Автор: Petel.BG

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Вход