До УС
на С Ф С М В Р
Република България

ДЕКЛАРАЦИЯ

от Управителния съвет на ССЗБ

Уважаеми колеги,

Декларираме, че членовете на ССЗБ ще подкрепим исканията на синдикатите в МВР, като направим своеобразен протест на 12.12. 2009 г. Тъй като на същата дата сме насрочили Общо събрание на ССЗБ, което ще се проведе в гр. Пазарджик, имаме намерение от 9,00 ч. до 10,00 ч. на същата дата да протестираме пред сградата на ОД на МВР – гр. Пазарджик. Надяваме се, че ще получим подкрепа на Синдикално дружество на СФСМВР – гр. Пазарджик, като ги очакваме до нас.

Мнението ни е, че всички проблеми, засегнати в декларацията Ви, касаят и нас в пълна степен. Смятаме, че и ние сме ощетени при разпределяне на работното време и най-вече отчитането му, размера на допълнителното възнаграждение за специфични условия на труд, сумата за храна и т.н. Много от тези проблеми сме изпратили в писмен вид на министъра на правосъдието с молба за среща, но и до момента не сме получили покана за такава.

Осъзнавайки важността на проблемите и необходимостта от вземане на спешни мерки, ние заставаме до Вас, защото сме убедени, че заедно можем повече.

25.11.2009.г. УС на ССЗБ
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Вход