В медийте


В предаването "Преди всички" по БНР Цветан Михайлов, член на Управителния съвет на Синдиката на служителите в затворите в България, обясни какви са причините довели до стартиралия от 04 август символичен протест на служителите на затвори:

 
В медийте

Председателят на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ) Иван Петров в интервю за Агенция „Фокус” във връзка с протестна готовност на служителите.

 
В медийте

Фокус: Г-н Петров, как ще коментирате безпрецедентния случай на двамата избягали Николай Николов и Хосе Луис Гевара Мартинез от затвора в София снощи?
Иван Петров: Как да го коментирам, като аз съм служител в звеното в Пловдив? Засега нямаме никаква официална информация, ние дори научихме от медиите за това, което се е случило. Днес е почивен ден и колегите от софийския нямат по-голяма яснота. Не мога да дам никакви сведения, нямам такива.

 
В медийте

Иван Петров, председател на Синдиката на служителите в затворите в България (ССЗБ) по повод пет годишния юбилей на организацията, пред Агенция „Фокус”
Фокус: Синдикатът на служителите в затворите в България чества своя петгодишен юбилей. Как ще го отбележите ?

 

В "ТЕМИДА" темата, свързана с местата за лишаване от свобода, продължава с Цветан Михайлов, който отговоря на няколко важни въпроса - кога и как ще се увеличат парите на надзирателите, ще се променят ли условията на труд и как да се позволи на хората под пагон да работят на друго място допълнително.

 
Още статии...